13.8.10

i confess.. i'm a addict.


Eigenlijk altijd wanneer ik naar de stad ga of naar een winkelcentrum, koop ik een nagellakje. Inmiddels is mijn collectie behoorlijk uitgegroeid tot bijna 50 lakjes. Ik kan gewoon niet stoppen met kopen, het is een verslaving. Als ik een dag geen nagellak op heb, vind ik het saai; mijn outfit is dan gewoon niet af.
Ik ben niet echt van de dure merken. Het duurste lakje dat ik heb is € 12,- en die heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Je merkt wel verschil hoor, tussen duurder en goedkope lakjes. Maar ja, ik doe toch bijna elke 3 dagen een ander lakje op, na een tijdje is het niet meer mooi (doordat ik vaak bij de paarden ben) en ben ik op de kleur uitgekeken. Dus liever veel goedkope voor mij.
Dus een paar dagen geleden liep ik weer voor het eerst door de stad, en waar ga ik dan heen? Naar de H&M. Toen ik bij de sieraden liep zag ik een bak met nagellakjes liggen, voor maar € 1,- ! Dat kon ik niet laten liggen, en ik nam hem mee.
Thuis heb ik hem gelijk opgedaan, en ik ben verliefd op de kleur. Het is eens wat anders dan altijd maar dat roze. Hihi, ik vind het echt een leuk nagellakje. En hij blijft nog best wel goed zitten ook.
Maar dit is niet het eind van mijn verslaving, echt niet. Er zullen nog een hele hoop bijkomen.

I'm not only a fashion addict, no I'm also a nail polish addict! I can't go to the city without buying a nail polish. Hihi.
When I was at H&M, I saw this nice colour for just € 1,-!  When I was at home I put this nail polish on my nails, and I loveee the colour!

xoxo. 

2 opmerkingen: