4.9.10

just enjoy life. live it the way you want.
Nu weet ik hoe kort het leven kan zijn. Om een bepaalde reden heeft mijn moeder de laatste dagen in het ziekenhuis doorgebracht. Ze had misschien wat aan haar lever. Gelukkig, na wat ik vandaag heb gehoord blijkt het niet zo erg te zijn, en wordt ze snel weer beter. Maar toch slaap je dan niet lekker. Je zit toch dingen te realiseren die mogelijk zouden kunnen gebeuren. Ik ben de laatste dagen een beetje de weg kwijt geweest. Je denkt altijd dat dit soort dingen (vrezen voor iemands leven) niet in je omgeving gebeurt. Nou, wees maar blij als je dat nog nooit hebt mee gemaakt. En realiseer je goed dat je blij mag zijn dat je gewoon gezond bent, en de mogelijk hebt om van alles te doen.
Geniet van het leven, haal het uiterste eruit. Volg je dromen, bereik je doelen. Het leven is te kort om niks te doen, en je leven niet leuk te maken. Ooit is er geen morgen meer.
ENJOY LIFE.


Now I know how short life can be. 
My Mum was the last days at the hospital. And I was afraid to lose her. After all, it seemed to be not as bad as they thought. She will be home these days.
But I can say that you guys need to be happy that you're healthy, and you can do what ever you want.
Live your live, follow your dreams. Life can be too short. Make it nice. One day there will be no tomorrow.
ENJOY LIFE. 


xoxo.

3 opmerkingen:

 1. Heel veel sterkte. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte♥

  En inderdaad. Enjoy life (:

  Heel veel beterschap voor je moeder en heel veel sterkte!

  Lots of Love♥

  BeantwoordenVerwijderen