10.1.12

BYE BYE!

Zo, dat is lang geleden. Nog even en het is een jaar geleden sinds ik voor het laatst wat aan mijn blog heb gedaan. En zal jullie dan ook niet gaan verbazen als ik zeg dat ik ermee stop. Ik stop met Fashion, or Something? De echte passie is verdwenen en het voelde de laatste tijd meer als 'moeten' dan 'willen'. Het is veel werk, een blog bijhouden. En ik ben nou eenmaal een perfectionist, wat maakte dat ik ook niet half kan bloggen. Het moet (bijna) perfect of helemaal niet. Het wordt dus helemaal niet.
Maar ik stop niet hélemaal met bloggen. Ik heb sinds een week een andere verslaving gevonden: tumblr
Tumblr is wat makkelijker dan het bloggen op Fashion, or something? (jeetje, wat is het eigelijk een stomme naam). Mijn nieuwe liefde is dus Le blog de Josephine geworden. www.leblogdejosephine.tumblr.com
Vergeef me dat mijn tumblr er nog niet helemaal perfect uit ziet (ik ben echt een ramp met HTML!), maar dat gaat veranderen.

Dit was dus voorlopig mijn laatste blogspot op Fashion, or something? en ik hoop dat jullie massaal Le blog de Josephine gaan bezoeken.
En voor wie niet; hartstikke bedankt voor deze leuke jaren. Ik ben blij met mijn totaal van 77 volgers, dat zijn er toch best wat! Ik heb ooit echt genoten van het bloggen, maar soms moet je iets veranderen.
Sometimes are changes for the better. We zullen zien!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may have noticed: it has been a while since my last activity on Fashion, or something? No wonder I'm going to quit blogging with Blogger. But I do continue my blogging-quest, now on tumblr!
I hope you're all going to visit Le blog de Josephine, my latest love. 
www.leblogdejosephine.tumblr.com
For those who are not: thank you for these years! But sometimes you have to change something, and I hope for the better. We will see!

4 opmerkingen:

 1. Ik ga je wel meteen even volgen op tumblr.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die tumblr is echt mooi!! Die foto's zijn echt super leuk! Ik ga trouwens zelf terug beginnen met mijn blog :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey
  Excellent publish, I wish to thank you for this informative read. Keep up your work thank youuuu

  BeantwoordenVerwijderen