24.8.10

cats and camee.


Dit was mijn 'back-to-school outfit'. Ik heb hier veel nieuwe dingen aan die jullie nog niet hebben gezien. De rok, de ketting en de schoenen zijn allemaal nieuw. En mijn portemonnee voelt dat. Ik ben helaas bijna blut. Ik heb nog een dag vrij, en dan moet ik weer naar school. Gister heb ik al een openingsgala van mijn school gehad, en ik heb gister mijn rooster op moeten halen. 
De ketting heb ik een paar dagen geleden bij de H&M gekocht. Ik had hem al eerder gezien, maar ik zat te twijfelen omdat ik anders weer €4,- opmaakte. Maar ik ben blij dat ik hem heb gekocht! :D
De schoenen zijn van de Primark. En ik heb veel geluk, want ik woon er vlak bij. En als ik even tijd heb, wip ik even langs om te kijken of ze al nieuwe dingen hebben. En eindelijk heb ik daar jazz-schoentjes gevonden! Ik zocht ze al heel lang, maar ik paste ze nooit; ze waren vaak te smal. Nu heb ik ze, en ze zitten ook nog heel erg lekker. Ze waren € 11,-!
De rok heb ik gekocht toen ik zondag met vriendinnen de stad in ging. We hadden een loempia gekocht, en ik zag in de etalage van de Vero Moda en Only dit leuke rokje. Ik ben naar binnen gegaan, gepast en gekocht. Hij was geweldig! En voor maar €22,-
Hihi, nou mijn portemonnee is weer een heel stuk lichter voor dat school begint. Ik hoop dat het een geweldig jaar gaat worden!

This was my 'back-to-school outfit'. I wear a lot of new stuff, like the neckless, the shoes and the skirt. It was all not expensive, but I haven't got any money anymore. 
The neckless is from H&M Divided, it was €4,- 
Shoes are from Primark, €11,- 
And the skirt is so adorable! I love it. It is from Only, €22,-

Shirt, Primark - Skirt, Only - Panty, HEMA - Shoes, Primark - Neckless, H&M Divided

xoxo. 

1 opmerking:

  1. wat een mooie outfit ;o
    het rokje is echt superleuk!
    xoxo alexx

    BeantwoordenVerwijderen